14060-Top-Beveiliging-5252.jpg
Organisatie

Elke opdracht een unieke uitdaging
TOP Beveiliging biedt uiteenlopende diensten op het gebied van beveiliging en bewaking: van winkelsurveillance tot evenementenbeveiliging en van receptiediensten tot objectbewaking. Welke opdracht we ook voor u vervullen, professionaliteit, flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit staan altijd centraal. Samen met integriteit en discretie vormen zij de speerpunten van TOP Beveiliging. Wij zien iedere opdracht als een unieke uitdaging die onze maximale aandacht en inzet verdient.

Professionele medewerkers
Buitengewone kennis, kunde en ervaring: dat mag u van onze mensen verwachten. TOP Beveiliging werkt met een zorgvuldig samengesteld team met een optimale balans tussen vakbekwame allrounders en specialisten. Zo kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren. Onze professionals hebben al bewezen hun vak te verstaan. Bovendien zijn ze representatief en integer en begrijpen ze als geen ander dat veiligheid vanzelfsprekend is.

Bewezen en geprezen aanpak
Wij houden van een grondige aanpak. We verdiepen ons eerst in de opdracht én in u, onze opdrachtgever. Uw wensen en behoeften brengen we uitgebreid in kaart om een helder beeld te krijgen van de mogelijke risicofactoren. Op basis van zowel deze gegevens als onze kennis en ervaring, ontwikkelen we een speciaal op u toegespitst beveiligingsplan, compleet met taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Vervolgens bepalen we samen met u het definitieve plan.
 
Transparante werkwijze
Onze werkwijze is helder en transparant: we zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent en blijft. Alle werkzaamheden leggen we vast in werkinstructies en we rapporteren geregeld aan u. Iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Daarom evalueren we regelmatig onze werkwijze en passen deze zo nodig aan. Als de opdracht is afgerond evalueren we – samen met u – de gehele gang van zaken.

Erkend leerbedrijf
TOP Beveiliging is een door het ministerie van Justitie erkend leerbedrijf. Door continue ontwikkeling van onze mensen kunnen wij waarborgen dat de professionals van TOP Beveiliging op alle gebieden  aan de allerhoogste eisen voldoen. Datzelfde geldt voor het materiaal dat we inzetten. Daarnaast zijn we als erkend leerbedrijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, beveiliging en bewaking. Kortom, TOP Beveiliging laat niets aan het toeval over.

Doordacht advies
Bewaking en beveiliging staan waarschijnlijk niet boven aan uw prioriteitenlijstje. Het is voor veel bedrijven dan ook vaak onduidelijk welke bedreigingen en risico’s er aanwezig zijn. TOP Beveiliging voorziet u van vakkundig advies hierover. We brengen alle belangrijke factoren in kaart en stellen de meest geschikte maatregelen voor. U bepaalt uiteindelijk zelf welke maatregelen u daadwerkelijk doorvoert. Wij adviseren u graag over de ideale mix van maatregelen voor uw situatie.

adres

Schoolstraat 33
5451 AS Mill

T: 0485 - 38 05 05
F: 0842 - 27 81 04

info@top-beveiliging.nl